Concerte de Craciun Mozartinno

Primul spectacol de Crăciun Mozartinno® a avut loc în 17 decembrie 2009, ora 18:30, la Atelierului de muzică şi creativitate şi a iniţiat seria Concertelor de Crăciun Mozartinno®. Toți participanții au primit daruri și diplome ce le-au răsplătit primul an de studiu la Mozartinno®.

Al doilea Crăciun Mozartinno® a fost sărbătorit cu mic cu mare, cu cântece la pian, colinde, brioşe şi multă voie bună, pe 16 decembrie 2010, ora 18:30.

Al treilea concert de Crăciun Mozartinno®, intitulat Dialog între generaţii s-a desfăşurat pe 6 decembrie 2011, la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti în Studio-ul de Operă. Concertul a reunit 60 de muzicieni din trei generaţii de vârstă, de la micuţii pianişti în vârstă de numai trei ani, până la artişti consacraţi ai scenei muzicale româneşti şi internaţionale.

În iarna anului 2012, Mozartinno® a organizat nu unul, ci două concerte speciale de Crăciun. Pentru că suntem mândri de numărul tot mai mare de mici şi mari artişti Mozartinno®, am decis ca în acest an să organizăm două Concerte de Crăciun Mozartinno®, astfel încât fiecare să se bucure de toată atenţia cuvenită şi de momentul său special în perioada magică a Crăciunului. Acestea au avut loc pe 6 şi 7 decembrie, în salonul de muzică Mozartinno® din str. Av. Petre Creţu nr. 28, în prezența unui public numeros. La finalul fiecărei seri au fost invitați studenți ai Universității Naționale de Muzică din București, secția pian, care prin măiestria lor au reprezentat un model de urmat pentru părinți și copii deopotrivă.