Primul recital de pian în Peştera Valea Cetăţii

Sâmbătă, 27 iulie 2013, ora 20.00, în Peștera Valea Cetății din Râșnov s-a desfășurat recitalul de pian al micilor artiști de la Atelierul de muzică și creativitate Mozartinno®.

Evenimentul a fost primul de acest gen în Peștera Valea Cetății și vine în completarea stagiunii de concerte camerale susținute aici de Filarmonica din Brașov.

Recitalul pianiștilor Mozartinno® a fost momentul de gală al Taberei de muzică și aventură Mozartinno®. Aflată la cea de-a doua ediție, tabăra s-a desfășurat sub forma unor cursuri de măiestrie pentru pian și a avut loc la Zărnești, la poalele Pietrei Craiului, în perioada 21-27 iulie. La ediția din acest an au participat 18 copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. Tabăra a debutat cu un mic concert de bun venit și a continuat cu ateliere de istoria și teoria muzicii, pictură, modelism, origami, pe lângă cursurile intensive de pian. Programul taberei a fost completat de vizite la muzee, drumeții, activități sportive, vizionări de film cu tematică muzicală, filme cu diapozitive, povești la pick-up și multă voie bună.

cursuri de pian

Tabăra de pian și aventură Mozartinno®, 21-27 iulie 2013, Zărnești