În stagiunea de concerte 2011 -2012 Atelierul de muzică și creativitate Mozartinno® în parteneriat cu Primăria Câmpina și Muzeul Iulia Hașdeu au organizat o serie de concerte educative care au adus în fața publicului micii artiști talentați ai Atelierului. Concertele și-au propus promovarea și cultivarea gustului pentru artă și muzica clasică, adresându-se în primul rând copiilor și tinerilor și bineînțeles iubitorilor de muzică. Abordând o tematică diferită la fiecare ediție, concertele au avut și o latură educativă mergând pe ideea artă și muzică de la copii pentru copii, soliștii concertului fiind micii muzicieni de la Atelierul de muzică și creativitate Mozartinno® și mentorii lor, artiști consacrați ai vieții muzicale clasice.
Muzica de la copii pentru copii s-a intitulat concertul inaugural, ce a avut loc la Câmpina, pe 22 octombrie 2011, la Castelul Iulia Haşdeu. Cuvântul de deschidere a fost adresat de către doamna Jenica Tabacu, director al Muzeului Iulia Hașdeu. Artiștii concertului, pianiști și chitariști ai Atelierului de muzică și creativitate Mozartinno® au prezentat lucrări de T. Albinoni, J.S.Bach, Ph.E.Bach, C.Czerny, F.Liszt, W.A.Mozart, J.Hocheweber și J.Thompson.
Copii şi părinţi – prietenia dincolo de cuvinte a fost cel de-al doilea concert educativ al stagiunii de la Muzeul Iulia Haşdeu Câmpina, ce a avut loc în luna februarie 2012. Tematica acestuia a fost inspirată de familii care au împărtăşit între generaţii pasiunea pentru artă. Cele nouă familii de muzicieni, copii și părinți, au prezentat un program variat, într-un dialog al emoțiilor creative gustat și apreciat de publicul numeros prezent în salonul de muzică al Castelului.
Wolfi şi Nannerl a fost titlul celui de al treilea concert Mozartinno® care a încheiat stagiunea desfășurată la Câmpina. Acesta a avut loc sâmbătă, 12 mai 2012, ora 12, la Castelul Iulia Hașdeu. Evenimentul a reunit șase perechi de frați și surori care studiază pianul și pictura la Atelierul de muzică și creativitate Mozartinno®. Expoziția de pictură a tinerei artiste Ana Predescu a fost pusă în valoare de acordurile pianului într-o confluență a artelor frumoase.