Ateliere nonconformiste pentru gradinite

Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno® a pregatit special pentru grădinițe o serie de cursuri noncoformiste, în care copiii se împrietenesc cu muzica.

Deoarece activitățile extra-curriculare sunt un element important în programul oricărei grădinițe și reprezintă o modalitate eficientă de a dezvolta personalitatea și creativitatea copiilor, Mozartinno® inaugurează în această toamnă o serie de ateliere dedicate muzicii în particular și artei în general.

Atelier 1 – Muzica, prietena noastră

Copiii vor face cunoștință cu primele noțiuni care îi vor introduce în fascinanta lume a muzicii și la vor deschide gustul pentru a învăța să cânte la un instrument sau pur și simplu, pentru a deveni melomani (despre cheile muzicale, gamă, valori, nuanțe, tempo-uri etc.)

Atelier 2 – Despre instrumente

Micuții avizi de cunoaștere vor afla care sunt familiile de instrumente, care sunt parțile componente ale instrumentelor, care este alcătuirea unei orchestre și cum a evoluat aceasta de-a lungul timpului. Totul într-o atmosferă încărcată de muzică, joacă și voie bună.

Atelier 3 – Mari compozitori

Micii melomani își vor însuși principalele epoci muzicale și vor face cunoștință cu reprezentanții fiecăreia dintre ele. Cine a fost Mozart? Ce compozitori au trăit în Rusia? Cine a compus Sonata lunii? sunt doar câteva dintre întrebările la care copiii vor primi răspuns în cadrul atelierului Mozartinno® despre compozitori.