Mozartinno® la inaltime

În toamna anului 2012, Atelierul de muzica şi creativitate Mozartinno® a inaugurat o stagiune de concerte pentru copii și nu numai la Centrul Cultural Aurel Stroe din Buşteni.

MOZARTINNO LA INĂLŢIME (1)

 

Primul concert Mozartinno la înălţime, desfăşurat pe 17 noiembrie 2012, a reunit 32 de artişti Mozartinno®, mici şi mari, amatori de a interpreta şi asculta muzică de calitate la poalele Munţilor Bucegi, în orașul alpiniștilor.

 

Artistii Mozartinno

Artistii Mozartinno

Centrul de Cultură Aurel Stroe din Buşteni a găzduit sâmbătă, 23 februarie 2013, ora 18:00, un dublu eveniment: cel de-al doilea concert Mozartinno la înălţime și vernisajul expoziţiei de pictură Horia Andrei Niţu. Invitații serii au fost copii pregătiţi la Centrul de Cultură Aurel Stroe.

Luca&Maruca

Luca&Maruca by Horia Andrei Nițu©

Clara

Clara by Horia Andrei Nițu©

Dinu

Dinu by Horia Andrei Nițu©

 

Pe 2 iunie 2013, la ora 12.00, la Centrul Cultural Aurel Stroe din Bușteni a avut loc cel de-al III-lea concert Mozartinno la înălțime.  Evenimentul a fost dedicat Zilei Internaţionale a copilului.

La concert au participat tinerii artiști de la Atelierul de muzică și creativitate Mozartinno® și invitații lor de la Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti şi Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.