Luca si Maruca FEST

În luna decembrie a anului 2011 a fost inaugurată o nouă stagiune de concerte Mozartinno®, în Salonul de Muzică al familiei Pepel. Primul concert s-a desfășurat în preajma Crăciunului, pe 22 decembrie 2012 și a reunit un grup de pianiști entuziaști ai Atelierului de muzică și creativitate Mozartinno®. A fost un moment plin de veselie, cu povești la gura sobei și cadouri lăsate de timpuriu de Moș Crăciun.

Al doile concert găzduit de Luca și Maruca a avut loc în luna martie 2012, moment de sărbătoare a primăverii. În acordurile Dunării Albastre, în versiunea pentru pian la patru mâini, cei doi frați au închis seara în ropotele de aplauze ale audienței.

A treia ediţie, ce a avut loc pe data de 20 octombrie 2012, a fost prilej de mare bucurie, stârnită de pasiunea copiilor pentru muzică şi joacă, de dorinţa de a-şi împărtăşi progresele muzicale, dar şi jocurile şi cărţile preferate, precum şi de un savuros mini-film de animaţie realizat de Luca şi Maruca şi aplaudat îndelung de întreaga asistenţă.

Luca&Maruca Fest ediția a IV-a a avut loc sâmbătă, 20 aprilie 2013, ora 17.00, în Salonul de Muzică al familiei Pepel. La concert au participat 12 tineri pianiști care ne-au încântat cu talentul lor transpus în sunete (Galerie foto).