Mozartinno® in Mexic

concurs mexic

În perioada 27-29 iunie 2013 opt cursanți Mozartinno® au participat la a 9-a ediție a Festivalului Concurs ”Infantil y Juvenil” desfășurat în orașul Villahermosa, Tabasco, Mexic. În concurs au fost înscriși participanți din 7 țări: Estonia, România, Rusia, Spania, Ucraina, Venezuela și țara gazdă Mexic.

mexic

Competiția s-a desfășurat pe categorii de vârstă: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani, 15-18 ani, 19-21 ani și 22-25 ani. Nivelul competițional a fost deosebit de ridicat, mărturie stând înregistrările laureaților concursului:

http://www.fund-irsam.com/odessa/content/awards?name=awards

La categoria de vârstă 6-8 ani, unde au participat 15 concurenți,  Irina Căpățînă a obținut Premiul III. Un rezultat merituos, o confirmare a alegerii făcute de publicul Mozartinno® la ediția a V-a a Concertelor de Vară, unde Irinei i s-a decernat Premiul Publicului.

La categoria de vârstă 9-11 ani, din cei 9 participanți, Mihai Georgiu Bogaciu a fost distins cu Premiul III.

Alături de Irina Căpătînă și Mihai Georgiu Bogaciu și-au făcut debutul competițional și Sânziana, Miruna, Matei, David, Victor și Meme. Prima lor participare la un concurs internațional a fost răsplătită cu ”Diploma de Reconocimiento”.

Echipa Mozartinno® îi felicită pe toți laureații concursului!