Echipa Mozartinno

20140722_115750Copiii sunt cei mai importanţi membri ai echipei Mozartinno. Ei ne inspiră zi de zi cu imaginaţia, inocenţa şi optimismul lor.

În labirintul magic al muzicii copiii sunt îndrumați nu de către simpli profesori, ci de către adevărați creativi.

Ana-Maria Costea – profesor-creativ pian

Ana (2)“Sasha şi Ivo, cei doi copii ai mei îmi sunt zi de zi sursă de inspiraţie în munca alături de copiii de la Mozartinno. Este uimitor să observi cum micuţii ascultă muzică, învaţă muzică, învaţă să cunoască lumea prin intermediul muzicii… Şi este miraculos că zilnic, la Mozartinno, mă întâlnesc cu micii mei prieteni şi plănuim împreună noi şi noi aventuri muzicale.”

Date biografice: Născută pe 7 septembrie 1979. Absolventă a Liceului de Muzică George Enescu din București, licențiată a Universității Naționale de Muzică București – secția pian și a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării – secția Relații Publice și Publicitate. Co-fondator al Atelierului de muzică şi creativitate Mozartinno.

Îi place: să se joace cu Sasha şi Ivo, cu copiii de la Mozartinno şi cu oricine mai este amator; piersicile şi zmeura; Zora – câinele ei ciobănesc de Berna; Gustav Klimt; dulceaţa de afine; albastrul; să asculte poveştile copiilor de la Mozartinno.

Irina Nițu – profesor-creativ pian

IrinaDate biografice: Născută la Iaşi, în 1982. A studiat pianul la Liceul de Muzică George Enescu din Bucureşti, Sabin Păutza din Reşiţa şi la Universitatea din Aveiro, Portugalia. A absolvit Muzicologia la Universitatea Naţională de Muzică din capitală şi a obţinut titlul de Doctor în muzică în 2011.

Îi place: să asculte muzică, să scrie despre ea şi să îi înveţe şi pe alţii s-o iubească; să cânte la 4 mâini împreună cu copiii de la Mozartinno, să citească, să înoate, să admire natura în plimbări cu bicicleta, să călătorească, sa viziteze muzee, să-i vadă pe oameni fericiţi.

Ioana Enea – profesor-creativ pian

 

Date biografice: Născută pe 14 aprilie 1991. Absoleventă a Liceului de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești si a Universității Naționale de Muzică din București, secția pian. Dispune de o bogată experiență scenică dobândită în diverse săli de concerte din Europa: Torino, Milano, Bergamo, Cuneo, München, Augsburg, Budapesta, cât și pe scenele românești.

Îi place: vântul, toamna şi zilele puțin călduțe de primăvară, drumețiile pe munte, să citească şi să patineze, să se joace cu copiii, să calătorească, să facă prăjituri si diverse experimente culinare; pasionată de fotografie.

Emma Niță – profesor-creativ chitară

Date biografice: Născută pe 10 februarie 1991 la Craiova, a absolvit liceul de artă “Marin Sorescu” din orașul natal, continuând studiile la Universitatea Națională de Muzică București.
Pe parcursul anilor de studiu a concertat atât pe scene internaționale (Grecia, Turcia, Croația, Macedonia) cât și în țară (București, Craiova, Ploiești, Botoșani, Constanța).
În 2015 a participat la turneul național “Adio, doamnă!” alături de Tudor Gheorghe.
Îi plac: animalele, muzica rock, drumețiile și campingul în natură, cititul, înotul, echitația si biologia.

Sarah-Samira Cotigă – profesor-creativ pian

Date biografice: născută pe 2 aprilie 1999, a absolvit liceul de muzică al Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti, unde a obținut numeroase premii la diferite concursuri. Este studentă în anul II la Universitatea Națională de Muzică București, unde studiază pianul,pedagogia muzicală,și face parte din corul acestei universități.

Îi place: să asculte  muzică, îi plac călătoriile, plimbările prin parc,să citească și este fascinată de cultura orientală. Este o fire copilăroasă și se simte bine printre copii. Îi place să le arate că sunt capabili de performanță și să îi motiveze, pentru că fiecare copil are un talent ascuns