Tabăra Urbană Muzicală Mozartinno – muzică, mișcare și joc

Oare ce înseamnă „Romantism”? Doar un cuvânt pretențios? Să fie vorba despre o stare de spirit? Un fel de muzică? Că doar n-o fi un animăluț de companie! Există și filme romantice?

Sunt doar câteva întrebări firești pe care și le-ar pune un copil auzind cuvântul «Romantism» . Noi am meșterit o mulțime de povești, jocuri, muzică și activități amuzante, prin care copilul tău să descopere  această fascinantă perioadă din istoria muzicii. Îl așteptăm în tabăra muzicală urbană Mozartinno, unde muzica este la ea acasă. Cursurile sunt acompaniate de lecţii intensive de pian și se vor desfășura într-o atmosferă încărcată de muzică, joacă și voie bună.

Pentru cei care sunt la un prim contact cu muzica, vom face cunoştinţă cu noţiunile de bază şi le vom deschide gustul pentru a călători în fascinanta lume a muzicii. Iar pentru micii inițiați, vom descoperi noi cărări muzicale și vom aprofunda studiul pianului. Cuvântul magic al acestei săptămâni muzicale este «Romantism». Vom explora valențele acestui curent artistic atât în muzică, cât și în alte arte. Chopin, Schumann, Schubert, Brahms, Liszt, instrumentele și formele muzicale preferate sunt doar câteva dintre subiectele cu care vom jongla în tabăra urbană Mozartinno. Totul, în cea mai prietenoasă și accesibilă manieră,  așa cum îi stă bine unei tabere muzicale jucăușe.

Pe lângă atelierele de muzică şi cursurile individuale de pian, copiii se vor apropia de muzică într-un mod non-conformist, prin intermediul atelierelor creative: story telling, explorare prin mișcare și dans, filozofie, improvizație, board games, zumba; vizită și atelier la Muzeul Țăranului Român; vizită la Casa Filipescu Cesianu (Muzeul Vârstelor) ; activități în aer liber, în Parcul Kiseleff.

 Perioade de desfăşurare: 4-8 iulie 2022

Program: de luni până vineri, între orele 9 şi 17.

Vârsta recomandată: 6 – 12 ani.

Costuri: 800 lei/ copil. Masa de prânz nu este inclusă în preţ; aceasta va fi asigurată prin intermediul unei firme de catering, contra cost, prețul fiind stabilit în funcție de numărul de participanți înscriși.

Înscrierea se face prin achitarea unui avans de 350 lei.

Tabăra se va desfăşura la sediul Mozartinno (str. Scărlătescu nr. 61, sect. 1, Bucureşti). Activitățile în aer liber se vor desfășura în Parcul Kiseleff.